Starity

Gwen Stefani véget vet szólókarrierjének

2011. június 09. 23:11   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gwen Stefani szerint nem fog többé szólólemezt kiadni, jövője a No Doubté.

hirdetés
Gwen Stefani véget vet szólókarrierjének

Hivatalos közlemény alátámasztotta azt, amit a rajongók már régóta sejtettek. A 42 éves énekesnő felhagy szólókarrierjével, a jövőben már csak a zenekarával, a No Doubttal szeretne foglalkozni.

Gwen 2004-ben jelentkezett először szólólemezzel, amely a Love. Angel. Music. Baby. címet kapta. A korong hatalmas siker volt világszerte, Magyarországon is aranylemez lett. A folytatásra két évet kellett várni, amikor elkészült a The Sweet Escape. Ezek után az énekesnő szülési szabadságra vonult. Két éve merült fel az ötlet, miszerint a No Doubt újra összeáll.

A minap Gwen kifejtette, hogy abbahagyja sikeres szólókarrierjét: „Ez csak egy pillanat volt az életemben, amely egy kicsit tovább tartott. Most minden úgy működik, ahogyan kell.”

A No Doubt visszatérő lemezeinek munkálatai már tavaly elkezdődtek, mindössze idő kérdése, hogy mikor hallhatjuk az új dalokat. A banda első lemeze éppen 10 évvel ezelőtt jelent meg, legsikeresebb daluk a Don't Speak volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek