Starity

Beyoncé új albumát év végére tolják

2011. június 11. 00:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Veszélyben forog Beyoncé visszatérése. A díva 4 című albuma három héttel a megjelenés előtt felkerült illegálisan az internetre.

hirdetés
Beyoncé új albumát év végére tolják

Beyoncé 4 című visszatérő albuma június 28-án került volna a boltok polcaira, ám három héttel a megjelenés előtt kiszivárgott az internetre. Az énekesnő kiadója úgy gondolja, jobb lenne, ha az album év végén jelenne meg.

Legutóbb Britney Spears járt így: Femme Fatale albuma egy hónappal előbb felkerült a világhálóra, amit két héttel később a bónuszdalok is követtek.

Lady Gaga pedig elkerülte mindezt, ugyanis sorra jelentette meg dalait hivatalos YouTube-csatornáján keresztül, majd az egydolláros akcióval sikerült 1 millió letöltést elérnie legálisan.

A Columbia Records most azt tervezi, hogy az R&B-énekesnő negyedik stúdióalbumát eltolja szeptemberre. Ez a lépés azért is következhet be, mert az első kislemez, a Run The World (Girls) sem szerepelt túl jól a slágerlistákon, így a bukás meg lenne pecsételve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek