Starity

Mary-Kate Olsen és Kanye West összejöttek?

2011. június 11. 16:04   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves színésznőt és a 35 éves rappert összegabalyodva látták Kanye West születésnapi buliján, egyesek szerint még csók is elcsattant.

hirdetés
Mary-Kate Olsen és Kanye West összejöttek?

Talán az egyik legfurcsább pár lehetne Mary-Kate Olsen és Kanye West, ha a hírek igazak, és valóban egy párt alkotnak.

A színésznőt és a magát zseninek tartó rappert együtt látták a Submercer nevű szórakozóhelyen, amikor szerdán este Kanye a 35. születésnapi partiját tartotta. Néhány vendég elmondása alapján nagyon élvezték egymás társaságát, sőt, még néhány csók is elcsattant.

Westnek korábban volt egy hosszabb kapcsolata a kopasz Amber Rose-zal – aki azóta a szintén rapper barátjához, Wiz Khalifához akar feleségül menni –, aminek tavaly nyáron vetettek véget. Kanyét azóta már egy Victoria's Secret-modellel, Kate Uptonnal is összehozták.

Úgy tűnik, mindkét Olsen lány megtalálta a párját, hiszen Ashley-ről az a hír járja, hogy jelenleg Justin Timberlake mellett találta meg a boldogságot, azonban Justint Mila Kunisszal és Olivia Wilde-dal is hírbe hozták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek