Starity

Bella Thorne nem szégyelli diszlexiáját

2011. június 13. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy Bella Thorne, az ifjú Disney-sztár diszlexiás, de ő egy kicsit sem szégyelli.

hirdetés
Bella Thorne nem szégyelli diszlexiáját

Az Indul a risza című sorozat egyik főszereplője, Bella Thorne az egyik epizódban diszlexiával harcol – de ki gondolta volna, hogy ez egy olyan dolog, amivel egyébként nap mint nap szembekerül? Bella azonban cseppet sem szégyelli betegségét, viszont akadnak vele problémái. A Disney-sorozat főszereplője, Cece szerepéért is igencsak meg kellett küzdenie, ugyanis csak nehezen sikerült megtanulnia a szövegét, és sokszor el is tévesztette.

Bella már sokszor veszített el remek munkalehetőségeket, ha olvasnia kellett. Sokszor retteg a forgatások előtt és közben is.

„A diszlexia nagy részben meghatározza az életemet. Először nagyon féltem, és nem volt emiatt önbizalmam. Úgy éreztem, nem vagyok olyan okos, mint a többi gyerek, és nem tudtam úgy olvasni, ahogy ők” vallotta be a színésznő a Just Jarednek.

Azonban azóta már legyőzte félelmét, ami családja támogatásának is köszönhető, és büszkének is érzi magát: azt mondja, a diszlexia megtanította neki, hogyha keményen dolgozol, bármilyen kihívást megoldhatsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek