Starity

Balesetbe üldözték Tori Spellinget a fotósok

2011. június 13. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő kisebb autóbalesetet szenvedett az őt, illetve gyermekeit üldöző lesifotós miatt.

hirdetés
Balesetbe üldözték Tori Spellinget a fotósok

Tori Spelling már megszokhatta, hogy üldözik a paparazzók, a hétfői nap folyamán azonban nem várt események történtek. A színésznő épp gyermekeit vitte iskolába, amikor a fotós követni kezdte, és Spelling az épület falának csapódott.

Szerencsére senkinek sem esett komoly baja, és az autó is megúszta kisebb karcolásokkal, azonban a színésznő dühödten kommentálta az esetet a Twitteren: „Egy fotós üldözött a gyerekekkel az iskoláig. Próbáltam meglépni előle, és csinos kis balesetet szenvedtünk. Az iskola falához sodródtunk, de még akkor sem hagyta abba! Követett minket, és tíz anyuka próbálta elzavarni. Mi kell még? Meghalni valakinek, hogy leálljanak a fotósok?! Most orvoshoz viszem a kicsit, ez valóságos sokk!”

Tori barátja a People magazinnak nyilatkozott az esetről, és elmondta, viszonylag jól megúszták a balesetet, bár az autó szervízre szorul. A színésznő 2011 őszére várja születendő gyermekét, s csak reméli, hogy semmi baja nem esett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek