Starity

Détár Enikő kijött a pszichiátriáról

2011. június 14. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két hét telt el azóta, hogy a híres szíművésznő, Détár Enikő pszichiátriára vonult, mivel lelkileg teljesen összeomlott.

hirdetés
Détár Enikő kijött a pszichiátriáról

A másfél hetes kezelés után Enikő ismét színpadra állt, hogy örökzöld slágereket énekeljen gyönyörű, fekete ruhájában. A színésznőnek jelenleg férje az egyetlen támasza, valamint örül, hogy rajongóira is ugyanúgy számíthat, hiszen rengetegen mellette álltak az elmúlt időkben.

„Huszonhét éve vagyok együtt Károllyal, mind a ketten elég makacsok és öntörvényűek vagyunk, de a család egy szövetség. És számomra nem létezik élhetőbb családmodell, mint amelyben vagyok. A gyerekek révén pedig két olyan kapocs van köztünk, amely elválaszthatatlan. Imádom a gyermekeimet. Ők adnak értelmet az életemnek. Van kikért felkelnem és dolgoznom” – nyilatkozta Enikő a Blikknek adott interjújában.

A színésznő – korai visszatérése ellenére – remekül érzi magát, s rajongói is abszolút biztosak a felépülésében. Enikő magabiztosságát pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy fergeteges show-t adott, s még a nézők között is énekelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek