Starity

Selena Gomez nagyszabású turnéval készül

2011. június 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekes-színésznő harmadik albuma két hét múlva fog megjelenni, utána pedig nem sokkal turnézni indul, hogy promótálja a vadiúj lemezt.

hirdetés
Selena Gomez nagyszabású turnéval készül

Selena Gomez legújabb albuma, a When The Sun Goes Down június 28-án robban be a boltok polcai közé, az énekesnő pedig július 24-én indul turnézni bandájával, a The Scene-nel. Selena elmondása szerint ez a turné nem lesz hasonló az eddigiekhez.

Az énekesnő azt is elárulta, a koncerten hallhatunk olyan dalokat, melyek eddig nem szerepeltek a nagyközönség előtt, mint például a Sick of you vagy a Shake it Up. Az előzenekarok is elég meggyőzőek: elég megemlíteni Christina Grimmie-t vagy az Allstar Weekendet.

Hogy mit szólnak mindehhez a rajongók, még nem tudni, ugyanis az eddigi egyszerű koncertek és kellékek megszokottak voltak. Előfordulhat, hogy az idei turné állomásain sokkal látványosabb elemeket sorakoztat majd fel a világhírű énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek