Starity

Indul a Szentiváni Fesztivál

2011. június 14. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Júniusban újra megrendezésre kerül a Szentiváni Fesztivál Győrszentivánon. Idén a világsztárok és hazai énekesek színe-java is fellép a rendezvényeken, sőt, VV-szereplőkkel is találkozhatunk.

hirdetés
Indul a Szentiváni Fesztivál

A Szentiváni Fesztivál 2011. június 23-án indul, és 26-áig tart. Az eseményre Győrszentivánon, a Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház melletti szabadtéri területen kerül majd sor. Jegyek a helyszínen vásárolhatók: a fesztiváljegy 4000 Ft, a napijegy pedig 2900 Ft-ba kerül.

A fesztivált hetedik alkalommal rendezik meg. Több hazai énekest és külföldi sztárt is meghívtak, illetve fellép a német formáció, a Cascada is.

23-án a megasztárosok lépnek színpadra, és ígéretük szerint fergeteges show-t fognak adni. A következő napon esélyük lesz a résztvevőknek nosztalgiázni, ugyanis az LGT Emlékzenekar, valamint a Magna Cum Laude ad majd koncertet.

Június 25-én, szombaton a Nagyszínpadon kerül megrendezésre Alekosz, Olivér, Anikó és Béci közönségtalálkozója, majd fellép Lola, Dobrády Ákos, illetve a Cascada.

Természetesen a magyar sztárok sem maradhatnak ki, így az utolsó napon SP és Fluor előadását is meg lehet tekinteni. A fellépők teljes listáját a fesztivál honlapján lehet elolvasni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek