Starity

Új Sarah McLachlan-album és turné 2010-ben

2010. június 15. 00:12   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010-ben vadonat új dalokkal és albummal jelentkezik Sarah McLachlan. A „Laws Of Illusion” c. lemezről az első kislemez már meg is érkezett. A „Loving You Is Easy” c. dalt már a rádiók is előszeretettel játszák.

hirdetés
Új Sarah McLachlan-album és turné 2010-ben

Az érzelmes balladáiról ismert énekesnő albumaiból több, mint 40 millió példány adtak el a világon. A "Loving You Is Easy" c. számban McLachlan vidámabb, könnyedebb vízekre evezett a tőle megszokottnál. Az új dal gyorsabb tempójú, de még is érzelmes tudott maradni. Az album összesen 12 vadonat új dalt tartalmaz.

Érdekesség, hogy Sarah alapította a Lilith Fair nevű turnét, amelyen egyedülálló módon csak női előadók vesznek részt. Célja, hogy a gyengébbik nem tehetséges zenészei megmutathassák magukat az Államok és Kanada több helyszínén is. Az idei turnén számos híresség és feltörekvő tehetség is részt vesz, többek közt Carly Simon, Colbie Caillat, Corinne Bailey Rae, Court Yard Hounds, Erykah Badu, Gossip, Kelly Clarkson, Martina McBride, Mary J. Blige, Miranda Lambert, Norah Jones, Queen Latifah, Rihanna, Selena Gomez, Sheryl Crow, Sugarland, Suzanne Vega, The Bangles és természetesen maga Sarah is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek