Starity

Készül Az Oroszlánkirály — 3D-ben

2011. június 14. 20:08   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden idők egyik legkedveltebb meséjét, Az Oroszlánkirályt is bemutatja három dimenzióban a Walt Disney Animation Studios.

hirdetés
Készül Az Oroszlánkirály — 3D-ben

A Walt Disney Animation Studios igazi újdonsággal kedveskedik a mesék szerelmeseinek: hamarosan érkezik Az Oroszlánkirály, méghozzá 3D-ben! Tettük ugyan nem teljesen meglepő, hiszen tavaly már bemutatták a Szépség és a Szörnyeteget ilyen módon: akkor Új-Zélandon láthatták limitált ideig a mozilátogatók. Az volt az első 3D-re átformált, eredetileg rajzolt klasszikus, és már akkoriban is megígérték, hogy az ügynek lesz folytatása.

Az ígéretüket sikeresen beváltották: szeptember 16-tól ugyanis két hétig lesz majd látható a 3D-s rajzfilm az USA-ban. A vetítések várhatóan szép bevételt hoznak majd, tekintve, hogy a világ egyik legkedveltebb alkotásáról van szó. Disney-ék természetesen nem hagyják kárba veszni munkájukat: szintén az USA-ban, október 4-én jelenik meg a mese gyémántkiadásban, amihez egy Blu-ray 3D lemez is társul.

A hazai rajongóknak azonban sajnos nincs ekkora szerencséjük: a Forum Hungary a hivatalos Facebook-oldalán ugyanis nemmel felelt a hazai mozibemutatással kapcsolatos kérdésekre. A hazai gyémánt kiadással azonban várhatóan biztosra mehetünk, hiszen az Intercom eddig egyetlen gyémántkiadású Disney-DVD megjelentetését sem mulasztotta el.

A Simba kalandjait bemutató mese 3D-verziójához természetesen már elkészült az előzetes is, valamint a Disney több jelenetet is közzétett egyik hivatalos videócsatornáján – többek között a Hakuna Matata és a Can You Feel The Love Tonight című számokat. Az utóbbiért a mese elnyerte a legjobb betétdalnak járó Oscar-díjat is 1994-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek