Starity

Hugh Hefner menyasszonya lefújta az esküvőt

2011. június 15. 08:08   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Playboy magazin atyja, Hugh Hefner és fiatal playmate barátnője, Crystal Harris szombatom mégsem fogadnak egymásnak örök hűséget.

hirdetés
Hugh Hefner menyasszonya lefújta az esküvőt

A Playboy 85 éves atyja, Hugh Hefner és 25 éves playmate barátnője, Crystal Harris – akinek nemrég jelent meg első dala – mégsem házasodnak össze. Az esküvőre – amire több mint háromszáz meghívót küldtek szét, és már minden előkészületet megszerveztek – szombaton került volna sor a Los Angeles-i Playboy-villában.

Crystal lett volna Hefner harmadik felesége, hiszen 1949 és 1959 között Mildred Williams, 1989 és 1999 között pedig Kimberley Conrad volt a Playboy-mogul házastársa.

„Hosszas gondolkodás után döntöttem úgy, hogy felbontom a jegyességemet Heffel. Mély tiszteletet érzek iránta, valamint hatalmas hálával tartozok neki. A legjobbakat kívánom neki a továbbiakra. Remélem, hogy a média mindkettőnk magánéletét tiszteletben tartja, úgy gondolom, hogy ezt megérdemeljük” írta Crystal a honlapján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek