Starity

DMX szabadulása után új anyaggal jelentkezik

2011. június 15. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper július 1-jén szabadul a börtönből, s másnap hivatalosan is megjelenik a Get Your Money Up! című száma.

hirdetés
DMX szabadulása után új anyaggal jelentkezik

DMX az elmúlt néhány év jelentős részét börtönben töltötte. Ez sajnálatos módon karrierjének hanyatlását is jelentette. A rapper július 1-jén szabadul a börtönből, és nem késlekedik behozni a lemaradását. A hardcore hiphop egyik legjelesebb képviselője már szabadulása másnapján hivatalosan is megjelenteti Get Your Money Up! című számát.

Az eredeti terve az volt, hogy börtönbüntetése leteltét követően dupla koronggal jelentkezik, de a mostani helyzetben erre nem sok esély van. Miután elhagyja a börtön falait, nyomkövetővel figyelik majd minden lépését augusztus 12-éig. Amennyiben ez idő alatt semmi újabb balhéba nem keveredik bele, talán tényleg kiadhat új lemezt.

2008-ban megemlítette, hogy rockalbumot tervez, de szóba került a gospel stílusú lemez is, és persze a tipikus DMX-hangzás is számításba jöhet. Ahhoz, hogy bármelyik megvalósulhasson, elsősorban arra van szükség, hogy semmi ostobaságot ne kövessen el, amivel ismét visszakerülne a börtönbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek