Starity

Tolvai Reni talpig aranyban szakít

2011. június 15. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavalyi év női hangja a napokban forgatta le első videoklipjét szakítós dalához. Tolvai Reni talpig bearanyozva állt a zöld háttér előtt, amely helyére brutális látványvilág kerül majd a kész zenei videóban.

hirdetés
Tolvai Reni talpig aranyban szakít

A megasztáros Tolvai Reni a játék megnyerése után bő fél évvel végre leforgatta első videoklipjét.

„Nekem ebben az évben ez a legszebb nap. Azért ennyire fontos, mert most forgatjuk az első klipemet, és ez szerintem minden énekesnek egy hangsúlyos dolog. Nagyon izgatott vagyok, mert én még sosem voltam ilyen szituációban. Nagyon fárasztó és nehéz, de élvezem” – meséli a tabutv.hu riporterének két monumentális dívamozdulat között Reni, aki hatalmas zöld háttér előtt énekelte el egymás után több mint száz alkalommal a dalát.

„Most forgatjuk éppen a dívajelenetet, de utána lesz egy egyszerű lányos jelenet is, ahol érzékenynek kell lennem, és sírnom is kell majd – magyarázza talpig aranyba forgatott külsejét Tolvai Reni, akinél egy elképzelt szakítás miatt tört el a mécses a klipforgatáson. – Egy olyan pasi után sírok majd, aki nem úgy bánt velem ahogy akartam, de nem a saját életemből indultam ki, mert velem ilyen még sosem történt... Nagyon jól megvagyunk a párommal!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek