Starity

Király L. Norbi: „Sikerült elfogadnom magam”

2011. június 15. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor sztárját sokan bántották a külseje miatt, de barátai segítségével végre sikerült elfogadnia magát. Norbi ma már csak annyit üzen azoknak akik szerint ronda, hogy akkor nézzék helyette Justin Biebert!

hirdetés
Király L. Norbi: „Sikerült elfogadnom magam”

Király L. Norbi az RTL Klub tehetségkutatója után jelenleg éppen teljes gőzzel karrierje építésén dolgozik, amit meg is értünk, hiszen sokszor nem elég a kimagasló tehetség, főleg amikor egymás hegyén-hátán indulnak sorra a sztárcsináló műsorok.

Még most vagyunk az elején, és ilyenkor fel kell építeni a várat az apró kis kockákból. Ez egy egész embert kívánó feladat – mondja a tabutv.hu riporterének az X-Faktor sztárja, aki pont a sok munka miatt nem csajozik túl aktívan.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretnék kapcsolatot, de annak semmi értelme nem lenne, hogy telefonon beszélünk ,és havonta egyszer látjuk egymást a párommal... Ennek még nem most van itt az ideje!” – magyarázza Király L. Norbi, aki azonban tudna válogatni a hölgyek között.

A Tabu Tv riportere megtudta, hogy az énekest rengeteg koncert után megkörnyékezik a rajongók: sokszor nyílt ajánlatokat kap, vagy éppen a legintimebb helyekre kérnek tőle aláírást.

„Akadt olyan, aki koncert után elkezdte magáról leszedni a ruhákat, de a legmegdöbbentőbb eseteket kérlek ne filézzük ki, jó?!” – nevet fel a legnagyobb internetes sztártévé videójában Norbi.

Ez igen nagy fordulat ahhoz képest, hogy a műsor előtt és alatt rengeteget bántotta magát kinézete miatt a fiatal előadó.

„Változott az önbecsülésem. Ez a műsor egy hatalmas löketet adott, így eljutottam arra a szintre, hogy már elfogadom magam. Akinek nem tetszem, az ne nézzen rám, hanem nézegesse a Justin Biebert, vagy valaki mást! Ilyen vagyok, nem is akarom magam megváltoztatni, sikerült magam elfogadni” – adja hírül a tabutv.hu riportjában Király L. Norbi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek