Starity

Vanessa Hudgens megmutatta kacérabb oldalát

2011. június 16. 11:11   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Januárban jelentették be, hogy ő lett a Candie's új arca, és máris kész az őszi kampány is.

hirdetés
Vanessa Hudgens megmutatta kacérabb oldalát

Vanessa Hudgens január óta a Candie's arca. A színésznő már az előző szezonban is megmutatta tökéletes testét, ezúttal viszont szerette volna, ha megismerjük kacérabb felét is.

Nessának nagyon fontos a divat: „Minél idősebb vagyok, annál elégedettebb vagyok a stílusommal. Sokat kísérleteztem a ruhákkal, mire megtaláltam a megfelelőt – mondta. – A 60-as, 70-es évek nagyon megihlettek. Imádom Bianca Jaggert és Chert.”

És vajon a konzervatívabb vagy modernebb stílust szereti? „Alkalomtól függ – válaszolta. – Ez az, amiért szeretem a Candie'st. Lehetsz rocker vagy akár habos-babos rózsaszín királylány is.”

Vanessa kortársaira is felnéz: „Miley Cyrusnak elképesztő stílusa van. Imádom. De persze Mary-Kate, Ashley Olsen, Ashley Tisdale és Blake Lively öltözködése is nagyon bejön, s tetszik, ahogyan szórakoznak a divattal.”

Nemcsak a rajongók, de Nessa is el tudja képzelni magát később a divatszakmában. Talán nemsokára új körökben is kipróbálja magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek