Starity

Panaszkodnak Reese Witherspoon szomszédjai

2011. június 16. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő szomszédjai egyre többet panaszkodnak Reese háziállatai miatt. A színésznő egy farmot birtokol Kaliforniában, s a szomszédok nem bírják Witherspoon új kedvencei, a szamarak folytonos bőgését.

hirdetés
Panaszkodnak Reese Witherspoon szomszédjai

A Vizet az elefántnak című film színésznője nagy állatbarát. Ezt bizonyítja, hogy farmot birtokol Ojaiban, Kaliforniában. A farm körül élők elmondása szerint Reese túlságosan elragadtatta magát, és egyre több állatot hoz a farmjára. Legutóbb pár szamárral bővült a színésznő otthona, melyek bőgését ki nem állhatják a szomszédok.

„Annyira rossz a sok zaj, hogy néhány lakos levelet is küldött Reese-nek. – nyilatkozta a forrás az US Weeklynek, aki hozzátette, a színésznő a szamarak ellenére kedves és építő tagja közösségüknek, s nincs elszállva a sikereitől. – Nem biztos, hogy Reese tudja, milyen hangosak a szamarai, ugyanis nem sokszor jár ki, főleg, ha forgatása van.”

Witherspoonnak nem lehet felróni szeretetét, ugyanis befogadott már csirkéket, sertéseket és kecskéket is, 2009-ben pedig 1200 dollárt fizetett egy törött lábú madár meggyógyítására.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek