Starity

Alekosz öccse jelentkezett a VV5-be

2011. június 17. 12:12   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 4 nyertesének testvére is úgy döntött, hogy kipróbálja magát az ősszel induló valóságshow-ban. Hogy lesz-e akkora sikere, mint a tesvérének, azt meglátjuk – ha egyáltalán bejut a tévéműsorba.

hirdetés
Alekosz öccse jelentkezett a VV5-be

Az ősszel induló Való Világ 5. szériájába a szereplők válogatása már megkezdődött. Mint mindig, most is jönnek a castingokra különösebbnél különösebb alakok.

Mint megtudtuk, Nagy Alekosza VV4 győztese – öcsikéje, Tibor is jelentkezni szeretne a népszerű tévéműsor szereplőjének. Ismét, mivel ezt már tavaly megtette: bátyjával együtt mentek el a válogatásra, viszont csak Alek távozott onnan boldogan, hiszen a kisebbik görögöt visszautasították. Testvérét látva azonban megint bátorságot kapott, és újra megpróbálkozna a hőn áhított bekerüléssel.

Vája, Alekosz és Tibor anyukája elárulta, hogy két gyermeke szinte ellentétei egymásnak, csak külsőleg figyelhetők meg rajtuk közös vonások.

Az kisebbik Nagy fiú azt mondja, nem az a legfontosabb, hogy megnyerje a fődíjat, csupán ismertségre vágyik, viszont ha Alekosz majd le akarja beszélni a szereplésről és a „villahősködésről”, akkor meg fogja hallgatni a véleményét.


Tibor és Vája

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek