Starity

Főzőműsorban kapott szerepet Heidi Montag

2011. június 17. 12:12   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hillsből megismert szőkeség hathónapos szünet után visszatért a show-bizniszbe, és máris újabb projektbe fogott.

hirdetés
Főzőműsorban kapott szerepet Heidi Montag

A Hills szőkesége visszatért! Miután fél évig alig lehetett hallani róla, a valóságshow-sztár hétfőn a Lopez Tonight talkshow-ban kifejtette, hova lett, és az is bebizonyosodott, hogy nem örökre hagyta ott a show-bizniszt, hiszen máris újabb tervei vannak.

„Szünetre volt szükségem ilyen őrült hat év után. Az időmet pedig a kutyusaimnak és a férjemnek szenteltem” – magyarázta eltűnése okát.

Legújabb projektjéről is mesélt. A VH1 csatorna nemsokára új valóságshow-t indít, mely a Famous Food ('Híres étel') címet kapta. A 10 epizódos show-t ősszel fogják vetíteni, és hét celebről szól, akik megpróbálnak Nyugat-Hollywoodban közös éttermet nyitni.

Szerepet kapott benne az egy nap alatt végrehajtott 10 plasztikai műtétjéről híres Heidin kívül a Real Housewives of New Jersey egyik sztárja, Danielle Staub, a Three 6 Mafia tagja, DJ Paul, illetve Jake Pavelka, Juicy J, Ashley Dupre és Vincent Pastore is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek