Starity

Megérkezett a Hősök legújabb videoklipje

2011. június 18. 01:01   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 17-én 23.00 órakor került nyilvánosságra a Hallo című számhoz forgatott videoklip.

hirdetés
Megérkezett a Hősök legújabb videoklipje

A Hősök formáció a minap bejelentette legújabb klipjük megjelenésének pontos időpontját. A Hallo című számhoz forgatott kisfilm az eredeti tervek szerint június 17-én 18.00 és 19.00 óra között került volna napvilágra a djuice Hungary hivatalos Facebook-oldalán. Rengeteg rajongó várta tűkön ülve, hogy felkerüljön a klip az oldalra, de az egyre csak váratott magára. Többen lemondtak arról, hogy valóban megtekinthető lesz még aznap a klip, de 23.00-kor végre megosztották a kisfilmet.

A nagyszerű képi világgal rendelkező színvonalas klip megérte az ötórás várakozást: a kisfilm mindenkit kárpótolt. A rajongók nagy örömére a srácok igazán odatették magukat a videoklip és a szám elkészítésében egyaránt. A dalban közreműködő KRSA szintén feltűnik a kisfilmben. A videót már a világhálóra kerülés első órájában több mint háromszázan tekintették meg.

Kc Da Rokkee és Mystic Dan Buffalo Soldier átirata a harmadik szám a Négy Évszak albumról, amiből videoklipet forgattak az Aki velünk és a Szeretném után. A srácok további videoklipeket is terveznek a lemezről. A szólódalokból mindenképp forgatnak kisfilmet, a többi pedig még a jövő zenéje.

Brash egy melankolikus vonalat kapott el, Mentha egy sztorizós, misztikus darabot álmodott meg, az enyém meg egy kissé odamondós, szarkasztikus track lett. Mindegyiknek lesz videoklipje is még az idén” – árulta el Eckü.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek