Starity

Hamarosan debütál Enrique Iglesias klipje

2011. június 19. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Enrique Iglesias épphogy leforgatta az Ayer című videoklipet – amelynek premierjére még várni kell –, a Dirty Dancer című felvételhez is készített kisfilmet, amelyből már pár előzetes fel is került az internetre.

hirdetés
Hamarosan debütál Enrique Iglesias klipje

Enrique Iglesias aktuális, Dirty Dancer című dala nagy siker, így – a rajongók legnagyobb örömére – videoklip is készült hozzá. Az Usher és Lil Wayne közreműködésével készült szerzeményhez ismét egy erotikus videoklip készült, mint ahogyan Enrique előző, Tonight című dalához.

A ritmusos nóta, noha ugyanazt a stílust képviseli, mégis eltér elődjétől, ráadásul a videoklip története is más lesz majd.

A premier pontos időpontja még ismeretlen, de az új zenés videóból egy kis ízelítőt már meg is osztott a hivatalos Facebook-oldalán a jóképű énekes.

A rajongói hozzászólások alapján pedig nem kétséges, hogy az új videoklipet nagyon sokan várják, így biztosan nagy nézőszámot tud majd elérni a YouTube videómegosztó portálon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek