Starity

Esküvő helyett szórakozni ment Crystal Harris

2011. június 19. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, a szőkeség hamar túllépett Hefen, ugyanis a – lefújt – esküvő napján, azaz szombaton már Las Vegasban szórakozott Heidi Montaggal...

hirdetés
Esküvő helyett szórakozni ment Crystal Harris

Crystal Harris – ha minden úgy alakul, ahogy meg volt tervezve – szombaton ment volna hozzá Hugh Hefnerhez, de mivel ezt lemondta, a 25 éves Playboy-playmate inkább úgy döntött, hogy elutazik Las Vegasba a hétvégére.

„Azért jöttem Vegasba, hogy a barátaimmal legyek – magyarázta a Radar Online-nak. – Kicsit el akartam jönni Los Angelesből, hogy ne az esküvőn járjon az eszem. Csak pihenni szerettem volna, és nem arra gondolni, hogy ma lett volna az esküvőm napja.”

Így hát fekete bikiniben délután fél háromkor megérkezett a Wet Republicba, hogy a nap további részét Heidi Montaggal tölthesse, a szingliéletet ünnepelve. Később a Wet Republic beindította Crystal nemrég megjelent dalát, a Club Queent, amit meghallva a szőkeség, barátnőjét magával rántva felugrott és táncolni kezdett.

Hugh Hefner ezzel szemben otthon töltötte a napot. „Ez lett volna az esküvőm napja, de az élet tele van meglepetéssel. Mivelhogy nem lesz megtartva, ma este Julia Roberts és Richard Gere filmjét, a Runaway Bride-ot nézzük meg, ami helyzethez illőnek tűnik” – írta a Twitteren.

Hef egyik exbarátnője, Holly Madison azonban nem bírt magával, és kifakadt a Twitteren: „Ezt undorítónak tartom! Akárki is hívta őt oda, nagyon ízléstelenül viselkedett!”


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek