Starity

Wilmer Valderrama megerősítette a szakítást

2011. június 21. 14:02   |   Szerző: Forever16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato egykori kedvese a megannyi találgatás után végre kimondta, hogy különváltak útjaik.

hirdetés
Wilmer Valderrama megerősítette a szakítást

Wilmer Valderrama egy közelgő filmnek, a Larry Crowne-nak lesz az egyik főszereplője. Ennek kapcsán beszélgetett vele a HollywoodLife.com a Critics Choice Television Awards-on. Beszélt készülő filmjéről, és megemlítette azt is, hogy már nem randiznak Demi Lovatóval.

Mikor feltették a kérdést, ami mindnyájunk fejében keringett, Wilmer egyszerűen ennyivel válaszolt: „Épp nem randizok senkivel. Tényleg szingli vagyok!”

Ez persze azt jelenti, hogy Demi Lovato ismét szabad préda, s még senki sem tudja, melyik hollywoodi szívtipró lesz a következő, akivel összeszűri a levet.

Demiről nem sokat mesélt, ám másik kolléganőjéről, Julia Robertsről annál többet. Arról áradozott, hogy amikor Julia megjelenik, olyan, mintha a napsugár jelenne meg a szobában, s szerinte Julia jelenti a szépséget.

Arra a kérdésre, milyen volt a Tom HanksJulia Roberts párossal együtt dolgozni, Wilmer csakis a legjobbakat tudta felelni. Ezek mellett nagyon illedelmes volt: az Azok a 70-es évekbeli partnerének, Ashton Kutchernek sok szerencsét kívánt következő produkciójához, a Két pasi meg egy kicsihez is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek