Starity

Ízelítő Tinie Tempah és Wiz Khalifa klipjéből

2011. június 23. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapelőtt napvilágot látott Tinie Tempah és Wiz Khalifa új dala, a Till I'm Gone trailere.

hirdetés
Ízelítő Tinie Tempah és Wiz Khalifa klipjéből

Tinie Tempah hamarosan kiadja Till I'm Gone című klipjét, amelyet a fiatal amerikai rapperrel, Wiz Khalifával vett fel. Mielőtt azonban a teljes verzió felkerült volna a világhálóra, a két hiphopcsillag elkészített egy rövid, 39 másodperces előzetest ízelítőként. E videót – melyben a refrént halljuk – már két napja el lehet érni a YouTube-on.

A dal már így is elég nagy népszerűségnek örvend, hiszen még a hivatalos klip megjelenése előtt több mint 2 millióan halgatták meg a videómegosztón. A Till I'm Gone az angol rapper Disc-Overy névre kersztelt albumán szerepel valószínűleg utolsó kislemezként, hiszen ez a mű a Pass Out, a Frisky, a Written in the Stars, a Miami 2 Ibiza, az Invincible, a Wonderman és a Simply Unstoppable után már a nyolcadik dal, amiből klip készül. Tinie és Wiz dala nem szerepel az eredeti nagylemezen, hanem csak annak de luxe változatán.

A két rapper nagy reményeket fűz a közös szerzeményhez, hiszen sok rajongó szerint a dal az egyik legjobb mindkettejük diszkográfiájában.

A teljes klip valószínűleg a napokban fog megjelenni, addig is itt egy rövid trailer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek