Starity

Miley Cyrus könnyen játszotta Justin Biebert

2011. június 22. 19:07   |   Szerző: mileyselenademi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves énekesnő nemrég feltűnt a The Dirt című ausztrál tévéshow-ban, ahol többek között Justin Bieberről is szót ejtett.

hirdetés
Miley Cyrus könnyen játszotta Justin Biebert

A Hannah Montana főszereplője, mint tudjuk, március 6-án a Saturday Night Live-ban három hírességet is eljátszott: Fergie-t, Lindsay Lohant és Justin Biebert. Elárulta, hogy szerinte egyáltalán nem volt nehéz a kanadai énekes bőrébe bújni.

„Én nagyon jól szórakoztam. Justint annyira szórakoztató volt játszani, bár a próbán nagyon ideges voltam. Nem hittem ,hogy jó leszek, de aztán feltettem a parókát és a buggyos nadrágot, és máris Justin Bieber lettem! Kaptál egy könnyű munkát, nem nehéz a kevés hajjal és a bő alsónadrággal helyesnek tűnni” – válaszolta nevetve, mikor megkérdezték tőle, nehéz volt-e a kanadai popsztárt eljátszani.

De abban, hogy Justin is olyan könnyen el tudná-e őt játszani, már nem volt olyan biztos a Disney-csillag.

„Nem hiszem. Neki mélyebb a hangja, és nehezebb lett volna vékonyítani. Az nagyon vicces lett volna. Nekem könnyű volt, mert magas a hangom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek