Starity

Kiszivárgott Miley Cyrus legújabb albuma

2010. június 15. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új album ,amely a "Can"t be tamed" címet viseli június 21-én jelent volna meg, azonban valakinek sikerült megszereznie és már megállíthatatlanul terjeng a világhálón.

hirdetés
Kiszivárgott Miley Cyrus legújabb albuma

Úgy látszik a rajongók nem tudtak várni, ugyanis az új albumon hallható számok már felkerültek a legnépszerűbb videómegosztóra oldalakra és rajongói honlapokra. Az albumon 12 dal taláható, melyek közül jónéhányat - szokásához híven - maga Miley szerzett. A dalokból már korábban is jelentek meg fél perces előzetesek, hiszen óriási várakozás előzte meg a premiert. Most azonban a teljes számok is napvilágot láttak.

Az albumon taláható dalok:

1. Liberty Walk

2. Who Owns My Heart

3. Can’t Be Tamed

4. Every Rose Has Its Thorn

5. Two More Lonely People

6. Forgiveness and Love

7. Permanent December

8. Stay

9. Scars

10. Take Me Along

11. Robot

12. My Heart Beats For Love

Vajon milyen hatással lesz ez az eladásokra? Vajon a rajongók így is megveszik a lemezt? Ezt egyelőre nem lehet tudni. Azonban ez a kis "baleset" akár jól is elsülhet, hiszen remek reklámot csinál az albumnak és az igazi rajongók feltehetően úgy is meg fogják vásárolni a lemezt, hogy már halloták. Sőt talán azok is meg fogják, akik eddig nem szerették Miley Cyrust, hiszen az új számok meglehetősen eltérnek mind a Hannah Montana, mind a korábbi Miley számoktól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek