Starity

Keresztes Ildikó házi delfint szeretne

2011. június 23. 12:12   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

ldikóval egy állatvédőknek rendezett eseményen találkoztunk, ahol elmondta, hogy ő már tulajdonképpen gyermekkora óta odafigyel az állatvédelem fontosságára, éppen ezért szinte nem is fogyaszt állati eredetű termékeket, mert az nem illene össze azzal az ideológiával.

hirdetés
Keresztes Ildikó házi delfint szeretne

„Én mindig is úgy voltam, hogy elvből nem veszek pénzért élőlényt, teljesen mindegy, hogy kutya vagy más, mint ahogy barátot sem, anyát sem, gyereket sem, stb. Mindig megvártam azt a pillanatot, amikor édesapámnak volt egy tacskója, született egy kiskutyája, és az lett az én Füles kutyám...” – mesélte a tabutv.hu riporterének Keresztes Ildikó annak kapcsán, hogy milyen nagy erőkkel védi az állatokat.

A beszélgetésből később kiderült, hogy Füles kutya már elhunyt, és mivel még nem teljesen heverte ki az elvesztését, ezért egyelőre nem szeretne másik kiskutyát.

A tabutv.hu riportere megtudta, hogy Ildikó még arra vár, hogy kertes házba költözhessen, mert ott mindenféle állata lehet a házi kacsától egészen a delfinig.

„Hát én úgy vagyok vele, hogy ahogy a kutya óhajtja” – mondta riporterünknek arra vonatkozólag, hogy mit tehet meg a kutya, hol aludhat, egyebek.

Ildikó beavatott minket abba is, hogy a férje először nem szeretett volna állatot, majd amikor már ott volt a házban, nagyon szoros kötődés alakult ki közöttük is. Így nem is lehet megkérdőjelezni, hogy amikor majd elköltöznek, a házhoz kerülhet mindenféle állat, amit csak Ildikó óhajt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek