Starity

Ke$ha magyar felmenőkkel büszkélkedik

2011. június 23. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ke$ha budapesti koncertje előtt telefonos interjút adott az RTL Klub Fókusz című műsorának, amelyben megosztotta, hogy mindig magyarnak érezte magát.

hirdetés
Ke$ha magyar felmenőkkel büszkélkedik

Ke$ha érkezése a nyakunkon van: pár napot kell aludni, és érkezik a híres amerikai provokatőr. A Fókusz felkereste az énekesnőt, aki érdekes dolgokat osztott meg a nézőkkel.

Az interjút nem a kérdező, hanem Ke$ha irányította, és rögtön elmondta, hogy dédnagymamája magyar volt, hazánkban született, és utána kapta a nevét. Hozzátette, hogy mindig magyarnak érezte magát, és hihetetlenül kötődik országunkhoz, így hatalmas bulival érkezik szombaton az 56-osok terére.

Egy érdekes felhívást is tett a férfi nézőknek: elmondása alapján magyar pasira vágyik, így megkérte a nézőket, hogy nyugodtan próbálkozzanak nála a show alatt!

Ke$ha azt is megjegyezte, hogy utálja, ha helytelenül ejtik a nevét, így megkért minden résztvevőt, hogy ügyeljen majd erre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek