Starity

Missy Elliott súlyos betegséggel küzd

2011. június 24. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik legsikeresebb előadót, Missy Elliottot gyógyíthatatlan, autoimmun kór támadta meg. A mindennapi tevékenységeit is képtelen volt elvégezni.

hirdetés
Missy Elliott súlyos betegséggel küzd

Ezalatt a három év alatt alig lehetett hallani valamit Missy Elliottról, de az okát senki sem tudta. A Grammy-díjra jelölt rappert egy betegség támadta meg, amit Basedow-kórnak hívnak. Ez az autoimmun betegség a pajzsmirigyet támadja meg, és felborítja az idegrendszer működését.

A világhírű rapper nem tudott sem beszélni, sem pedig írni, s mivel remegett a keze, vezetnie sem volt szabad. A kézremegéshez hangulatingadozás, szédülés és hajhullás is társult, ráadásul 10 kg-t fogyott pár hónap alatt.

Orvosai sugárkezelésre küldték, valamint gyógyszeres kúrán is részt kellett vennie a súlyos betegség miatt. Mindezek javítottak a sztár állapotán, s már stúdióba is vonult – ám ez nem azt jelenti, hogy meggyógyult: a betegség gyógyíthatatlan, és hátralévő élete során sajnos bármikor kiújulhat rajta a kór.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek