Starity

Kim Kardashian megröntgeneztette a fenekét

2011. június 25. 11:11   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kimnek elege lett az őt övező pletykákból, és bebizonyította, hogy a feneke nem plasztikai műtéttől olyan, amilyen.

hirdetés
Kim Kardashian megröntgeneztette a fenekét

Rengetegen irigylik a fekete hajú szépséget, így sok támadás éri az alakját is. Kimről folyton olyan pletykák keringenek, hogy plasztikáztatta magát. Hol a szájáról írják, hogy feltöltette, hol az orráról, hogy megműtette. A fenekét is érték már vádak, de a realitysztár megelégelte, és röntgenfelvételt készíttetett, hogy bebizonyítsa az igazát.

A testvére, Khloé is elkísérte, és ő közölte hivatalos oldalán a képet. A fotón jól látható a Kim fenekéről készült felvétel, és hogy a hátsója valóban igazi.

„Sziasztok babák! A bizonyíték a röntgenfelvétel, Kim feneke 100%-ig igazi!” – jegyezte meg a kép alatt Khloé. Ezután Kim is kiírta a Twitterre a linket, illetve megjelent egy videó is, amin megnézhetjük a felvétel készítését. Ezután mindenki eldöntheti, kételkedik-e még.

Érdekesség, hogy nem Kim az egyetlen celeb, aki ezt a fajta védekezést választotta, 2005-ben ugyanis Tyra Banks is megröntgeneztette ugyanezen cél érdekében a melleit. Nos, ez is egy lehetőség a cáfolásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek