Starity

Az örökösnő szállodaláncot szeretne

2011. június 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hilton már több mindent forgalmazott – parfümöt, ruhákat –, így már valamennyire megtapasztalta, hogy milyen üzletasszonynak lenni. Ám most úgy döntött: saját szállodaláncot szeretne.

hirdetés
Az örökösnő szállodaláncot szeretne

Paris Hilton örökösnő már piacra dobott cipőket, ruhákat, parfümöt, így egy kicsit belekóstolt, milyen üzletasszonynak lenni. Bár valóságshow-i nemrég értek véget, most úgy határozott, belevág valami újba, ezért szállodaláncot szeretne. Ami érthető is, hiszen a világon talán nincs is olyan ország, ahol ne lenne Hilton-szálloda. „A következő lépés az lesz, hogy több ingatlant vásárolok. Nagyon szeretném megnyitni saját szállodámat és strandklubomat, már a folyamat közepén vagyok.”

Parisnak persze más vágyai is vannak: „Bár megszoktam már, hogy egy-egy fotós mindig a közelemben van, és próbálok úgy élni, viselkedni, mintha „normálisan élnék”, titkos vágyam, hogy ha csak egy napra is, de hétköznapi ember legyek, akire nem vadásznak az újságírók, fotósok, mert szeretnék elmenni Disneylandbe” – mesélte Paris, akit fényűző életmódja miatt sokan irigyelnek.

„A szívem mélyén egy nagy gyerek vagyok, szeretem a vidámparkot, szeretek játszani, túrázni. Jó lenne, ha csak úgy sétálhatnék a maui tengerparton, és nem kellene amiatt aggódnom, vajon ki leselkedik rám a bokrok mögött” - árulta el a sztár, aki nemrég szakított szerelmével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek