Starity

Megan fél a pisztolyoktól!

2010. június 16. 13:01   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megan állítása szerint már öt évesen hatalmas puskákkal lövöldözött. Ám mára már igencsak kerüli a lőfegyvereket, ha teheti.

hirdetés
Megan fél a pisztolyoktól!

Megan Fox megtanult egy s mást a fegyverek használatáról, mielőtt a szép Leilat eljátszotta a Jonah Hex-ben.

"Öt, hat éves koromban az édesapám és én mindig elmentünk a céllövöldébe lövöldözni." - Mesélte a gyönyörű színésznő. - "Szóval már kisgyerekként is nagyon jól használni tudtam egy hatalmas lőfegyvert. Tennesseeben nőttem fel és apám imádott kacsát vadászni, hobbiként. Gyakran azt vacsoráztunk akkoriban."

Ki sejtette volna, hogy Megan már ilyen fiatalon puskákhoz nyúlt és egy cseppet sem tartott tőlük? Na de mi a helyzet a jelennel?

"De felnőttként már nem vagyok oda a fegyverekért, tartok tőlük." - Az interjú során az is kiderült, hogy mikor a Jonah Hex forgatásán kellett először harci eszközt ragadnia, állítása szerint sokkal nehezebb dolga volt, mint azt hitte volna.

Nem ez az első ilyen eset egy sztárnál. Angelina Jolie például a késekkel áll hadilábon, holott gyermekkorában ő sem érzett ilyesmit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek