Starity

Férjhez megy Julie Benz

2011. június 28. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dexter sztárja, Julie Benz a napokban jelentette be, hogy kedvese négy év után eljegyezte.

hirdetés
Férjhez megy Julie Benz

A színésznő és kedvese, Rich Orosco négy év után egybekelnek. Julie Benz párja vasárnap kérte meg a No Ordinary Family sztárjának kezét. Az eljegyzés a közös otthonukban történt egy üveg bor, rózsák és természetesen a személyre szabott gyémántgyűrű társaságában.

Orosco a Hollyscoopnak nyilatkozott az eljegyzésről, és elmondta, Benz mindig is meglepetésszerű eljegyzést szeretett volna: „Mindig ezzel viccelődött, és úgy véltem, egy mariachi-zenekar elég meglepő lenne. Ők nyitották a kaput, majd a ház előtt várt a családunk hatvan legközelebbi barátja.”

Julie abszolút pozitívan vélekedett az eljegyzés menetéről, szerinte egyszerű, de ugyanakkor gyönyörű is volt: „Melyik lány ne akarná, hogy egy csapat zenész fogadja a háza előtt?”

Az esküvő dátumáról egyelőre nincs hír, a színésznő azonban teljesen szabad lesz a közeljövőben, mivel sorozatát, a No Ordinary Familyt törölte az ABC, s készülő filmjének, az Answers to Nothingnak is befejeződtek a munkálatai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek