Starity

Jennifer igen sokoldalú személyiség

2010. június 16. 14:02   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer szívesen játszana a Broadway színpadán, szerinte jó móka lehet. Ám most más kötelezettsége is akad. Új filmjében, a The Listben ő játsza Samanthat.

hirdetés
Jennifer igen sokoldalú személyiség

Úgy tűnik a színésznő elég széles palettán mozog: nemcsak sorozatokban és filmekben szerepel, kevesen tudják csak róla, hogy énekesnő is. (Bár énekesnői pályafutása háttérbe került a szerepei miatt.)

Hewitt nem bánná a színházban játszást sem.

"Csak nézelődöm, hogy lehetőség szerint mit csinálhatnék a Broadway színpadán. Énekelni és táncolni egyszerre, jó szórakozás lehet." - Jelentette ki, majd a szingliségére terelődött a szó. A színésznő azt állítja ő boldog így is.

Egy másik interjúban arról kérdezték az édesanyja mit szól az új szerepéhez.

"Először édesanyám elszörnyülködött, amikor megtudta, kit alakít majd lánya a soron következő filmjében."

A színésznő a The List című drámában egy lecsúszott nőt alakít, aki elsősorban sztriptízbárokban való erotikus táncból, valamint prostitúcióból tartja el magát. A film már egy éve is botrányt keltett, amikor napvilágot látott egy kép, amelyen Jennifer Love Hewitt láthatóan alaposan lefogyott a szerep kedvéért, és épp egy asztalon táncolva kapták lencsevégre. Mindezek miatt meglehetősen konzervatív édesanyja is neheztelt Jenniferre, ám végül ő is megértette lánya szerepvállalását ebben az alkotásban.

Hewitt a szerepet nem a külsőségek miatt vállalta el, sokkal inkább az üzenetértéke miatt. A főhős ugyanis egy tanult nő, akit azonban a gazdasági válság a társadalom szélére sodort. Márpedig, ezeket a példákat is meg kell mutatni a jóléti társadalom minden előnyét élvező moziközönségnek ahhoz, hogy minél kevesebben jussanak hasonló sorsra – vélekedett legújabb szerepéről a színésznő.

A The List valószínű, hogy majd csak a televíziókban lesz látható a tengerentúlon, Jennifer Love Hewitt mellett Cybill Shepherd is feltűnik majd a drámában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek