Starity

Scotty és Lauren megtalálta a közönségét

2011. június 29. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden idők legaranyosabb American Idol-párja iránt fokozottan nő az érdeklődés Amerikában: Scotty és Lauren együtt sikeresek lehetnek.

hirdetés
Scotty és Lauren megtalálta a közönségét

Most, a műsor után 5 héttel, az American Idol-őrület csitult, de a két döntös szerelmespár körül nem. A második helyezett, Lauren Alaina és a győztes, Scotty McCeery egyre több felkérést kap.

Scotty első dala, az I Love You This Big 17. helyezést érte el a Billboard Hot Top 100 listáján, a második szerzeménye a Like My Mother Does pedig 45. helyre küzdötte fel magát. Továbbá a srácnak már külön VEVO-csatornája is van, amely elérhető ScottyMcCreeryAIVEVO néven.

Mindkét előadónak ősszel debütál majd első lemeze, és a kritikusok szerint hatalmas sikerre számíthatnak. A fiataloknak nincs ideje pihenni, a lemezfelvételek mellett hamarosan Amerika-szerte turnézni indulnak az American Idol Top 10 csapatával.

„Scotty már nagyon izgatott az albuma miatt. Sokakat érdekelt, hogy milyen lemezre számíthatnak a fiútól” – habár nyílt titok, hogy country lesz a főirány. McCeery viszont eleget tett a rajongói kérdéseknek, és pár napja a következőket tweetelte: „Igyekszem visszahozni a country régi ízét, és felhagyni a modernizálással. Lehet, hogy ettől lesz új? – majd hozzátette: –Tudjátok, én Conway Twittyn, Hank Williamsen és Merle Haggardon nőttem fel. Nekik akarok eleget tenni, és az ő szellemiségüket bejárni a zenémben.”

Mindeközben persze Lauren is nagyon izgatott, és rajta kicsit nagyobb a nyomás. Scottyt az amerikai MAD-figurához hasonlítják, addig Laurent a korábbi és talán legnagyobb nyerteshez, Kelly Clarksonhoz.

A lány szintén pár napja osztott meg egy kis információt a lemezével és azzal kapcsolatban, hogy visszaköltözik-e Grúziába: „Mindenképpen maradok, mert itt van a szívem, veletek. A dalaimban pedig igyekszem majd kifejezni az érzelmesebb és a vadabb oldalamat is. Lesznek lassú dalok, de igazán vagányak is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek