Starity

Kourtney Kardashian nem akar megházasodni

2011. június 29. 17:05   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian lányok egyik „harmadának”, bár már van egy fia, esze ágában sincs hozzámenni gyermeke apjához, mert utálja az esküvőket.

hirdetés
Kourtney Kardashian nem akar megházasodni

Mint már mindenki tudja, a 30 éves Kim Kardashiant idén májusban eljegyezte barátja, a kosárlabdás Kris Humphries, és azóta csak egy dolgon jár az esze: hogy övé legyen az évszázad esküvője. Nővére, Kourtney nem csak azért örül ennek, mert húga boldog, hanem azért is, mert egy időre leveszi válláról a házasság gondolatának terhét. Neki ugyanis esze ágában sincs hozzámenni gyermeke apjához!

„Kim eljegyzése határozottan adott nekem egy kis »plusz időt«, ezért még most nem kell megházasodnom – mondta a 32 esztendős Kourtney az E! Online-nak. – Nemrég voltam egy esküvőn... Utálom az esküvőket!”

Kourtney olyan kapcsolatban van barátjával és fia, Mason apjával, Scott Disickkel, amit leginkább egy hullámvasúthoz tudnánk hasonlítani. Többször szakítottak, de végül mindig egymásra találtak – szerelmük történetét egyébként minden érdeklődő követhette a K, mint Kardashian című valóságshow-nak köszönhetően.

Bár Kourtney nem szeretne rohanni a dologgal, az anyukája, Kris Jenner és a nagymamája nagyon biztatja, hogy tegye meg. Szerencsére húga, Khloe Kardashian – aki egyébként Lamar Odomhoz ment férjhez csupán néhány hónappal megismerkedésük után – egyetért vele, és támogatja Kourtney-t.

„Én nagyon bírom, hogy nem érzi szükségét a házasságnak, mert egy házasság nagyon komoly dolog, és szerintem senkinek sem kéne beleugrania. Ha még nem vagy kész rá, hát nem vagy kész” – vonta meg a vállát Khloe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek