Starity

Megjelent a t.A.T.u.-lány első kislemeze

2011. június 30. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 18-án mutatták be először az orosz énekesnő első dalát, a Never Forget You-t egy monterreyi rádióállomáson.

hirdetés
Megjelent a t.A.T.u.-lány első kislemeze

Mióta a hatalmas sikernek örvendő t.A.T.u. együttes hivatalosan is feloszlott, mindkét lány önálló szólóprojekten dolgozik. A szemfüles rajongók már több dalt is hallhattak a vörös hajú énekesnőtől, aki időről időre közzétett ezt-azt hivatalos Facebook-oldalán, illetve letöltésre kínált hivatalos weboldalán, de még mindig nem tudni, mikor is érkezik az első lemez.

Talán egy lépéssel most mégis közelebb kerültek a rajongók ahhoz, hogy végre kezeik közt tarthassák a várva várt albumot, hiszen június 18-án debütált Mexikóban az első hivatalos kislemez, mely a Never Forget You címet kapta. A dal hivatalos forrásból egyelőre nem elérhető, de a YouTube-on fellelhető jó minőségben.

Lena nem tétlenkedik, folyamatosan ingázik az Egyesült Államok és hazája, Oroszország között, a napokban pedig Kate Turning fotóssal dolgozott. A fotósorozat képei megtekinthetőek Lena hivatalos Facebook-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek