Starity

Porcelain Black albuma hamarosan érkezik

2011. július 06. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Porcelain Black egyre jobban nyit a világ felé. Jelenleg még csak egy dala jelent meg, de folyamatosan turnézik, és a debütáló albumán is dolgozik, mi több, egyre több dolgot tudunk meg róla.

hirdetés
Porcelain Black albuma hamarosan érkezik

Porcelain Black egyszer úgy jellemezte saját zenei stílusát, hogy olyan, „mint Britney és Marilyn Manson gyereke”. Egyébként az Ashley Tisdale-rajongóknak is ismerős lehet, hiszen ő írta a How Do You Love Someone című dalt a Disney-sztár Guilty Pleasure című albumára.

Az énekesnő a This Is What Rock N Roll Looks Like című száma óta nagy hírnévnek örvend szinte minden országban, bár sokak szerint a külseje – többek között a frizurája – meglehetősen extrém, de ő saját bevallása szerint az ihletet Szörnyella de Frásztól, a 101 kiskutyák című filmből kapta. A félig ördög-, félig angyallány albumát rajongók ezrei várják a többi dallal együtt.

Annyit már tudni lehet, hogy a debütáló albuma 2011 nyarán startol majd az eladási listákon Black Rainbow címmel. Az album első kislemeze, a This Is What Rock N Roll Looks Like, március 29-én jelent meg. A többi dalból egyelőre csak kisebb részletek szivárogtak ki a YouTube videómegosztó oldalra, ami úgy néz ki, csak rövid időre elégíti ki a rajongókat.

Akik már ismerték őt a Porcelain & The Tramps idején is, tudják, hogy Porcelain semmit nem siet el: jelenleg gőzerővel turnézik a I Am Still Music turnén Lil Wayne-nel és több sztáral együtt, amit egyébként ő nyitott meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek