Starity

Megan boldogan szállt ki a Tranformersből

2011. július 02. 12:12   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly még mindenki azt hitte, Megan Fox hirtelen távozásának háttérében az állt, hogy Bay és Fox nem igazán jöttek ki, azonban Shia egészen más helyzetet vázolt fel.

hirdetés
Megan boldogan szállt ki a Tranformersből

Tavaly hatalmas port kavart, mikor kiderült, hogy a Michael Bay által rendezett harmadik Transformers filmből egyszerűen kivették Megan Foxot, s a brit modellt, Rosie Huntington-Whiteley-t tették a helyére. Mikor megtörtént a hirtelen csere, mindenki úgy tudta, hogy ennek az egyetlen oka Michael és Megan kapcsolata volt, amely nem mondható túlzottan jónak. Majdhogynem utálták egymást, azonban főszereplőtársa, Shia, egészen más megvilágításba helyezte ezt a történetet.

Megannak nem igazán tetszett, ahogyan Michael megközelítette a nőket a filmben” – magyarázta Shia. – Michael a tinédzserek számára készítette a kasszasikerű filmet, tehát a két robbantásos jelenet között bele szeretett volna rakni vizes trikóban levő dögös nőket, Megan viszont más imázst szeretett volna kialakítani magáról, így nem érte túlzottan meglepetésként, mikor útjára bocsátották, sőt, lehet, hogy még örült is neki.”

LeBeouf szerint Rosie számára egyáltalán nem kényelmetlen az, amit Bay kigondolt, hiszen már tizenhat éves korától modellkedik, s Michaellel már többször is együtt dolgozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek