Starity

Vajon el fog készülni a Hobbit?

2010. június 16. 19:07   |   Szerző: Bessie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb gondok adódtak a Gyűrűk ura trilógia előzménye körül. A Hobbit című film rendezője Guillermo del Toro ugyanis hivatalosan bejelentette távozását a rendezői székből. Rendezni ugyanis nem óhajtja a filmet, de forgatókönyvíróként továbbra is részt vesz az alkotásban.

hirdetés
Vajon el fog készülni a Hobbit?

Guillermo sajtóközleményében azt mondta, hogy azért döntött így, mert folyamatosan csúszik a forgatás kezdődátuma. A döntése nem volt könnyű, hisz 2 évet töltött azzal, hogy sikeres produkció legyen a film.

A rajongók természetesen megkérdezték Peter Jacksont, hogy miért nem vállalja el a rendezést. Válasza az volt, hogy egyéb kötelezettségei vannak. Tehát jelenleg is keresik a Hobbit két részéhez a rendezőt. Amint sikerül megtalálni a megfelelőt, az MGM valamikor megadja az engedélyt a forgatásra, és akkor elkezdődhet a szereposztás.

Ha sikerül, 2012 decemberére sikerül megtartani a bemutatót, és egy évre rá a második Hobbit film is a mozikba fog kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek