Starity

Amber Rose meztelen fotókat küldözget

2011. július 02. 21:09   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kopaszságáról ismert Amber Rose előszeretettel visel feltűnő ruhákat, emellett vetkőzni is nagyon szeret. Néhány napja derült ki, hogy meztelen fotókat küldött magáról Nicki Minaj barátjának.

hirdetés
Amber Rose meztelen fotókat küldözget

Amber Rose korábban Kanye West barátnője volt, jelenleg azonban Wiz Khalifához szeretne feleségül menni, ám ez nem zavarja meg abban, hogy más pasijának küldözgessen magáról meztelen képeket. Pár napja derült ki, hogy Amber Nicki Minaj barátjának, Safaree-nak küldött magáról néhány korhatáros fényképet. Az elküldött képeken, amelyeket +18-as jelzővel lehet illetni, Amber csak egy tűsarkút visel.

A két nő között azonban nem emiatt van az első nézeteltérés – annak ellenére, hogy tavaly a kopasz nő szerepelt Nicki Massive Attack című videójában –, hiszen korábban Nicki nem éppen tévénézés közben lepte meg barátját és Ambert Las Vegas egyik szállodájában. Nicki azonban szemet hunyt, és továbbra is egy párt alkotott Safaree-val.

Természetesen Rose azonnal meg is cáfolta a híreket, miszerint nem ő küldte a képeket, és nem is új fotókról van szó, hanem többéves képekről.

„Ezek a blogok nem csinálnak semmit, csak megpróbálják tönkretenni mások életét. Én nem küldtem képeket senki barátjának sem. Hagyják abba a hazudozást. Nevetséges” – írta Amber a hivatalos Twitter-profilján.

Ezek után nem lenne meglepő, ha Nicki másodjára már nem bocsátana meg, valamint az sem, ha Wiz Khalifa már nem szeretné feleségül venni kopasz barátnőjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek