Starity

Leighton szeretne az éneklésre koncentrálni

2011. július 03. 09:09   |   Szerző: alexavagyok

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztárja már régóta szeretné megmutatni, hogy a színészkedés mellett az énekléshez is ért, és ezért az utóbbi időben meg is tett mindent.

hirdetés
Leighton szeretne az éneklésre koncentrálni

Leighton Meester első videoklipje a Robin Thicke-kel közös Somebody to Love című számhoz készült 2009-ben. Később közreműködött Cobra Starship számában, majd a Country Song című filmben hallatta a hangját. Azonban idáig inkább film- és sorozatszerepeire koncentrált.

A 25 éves színésznő szeretné új oldaláról is megmutatni magát, ezért egyre több élő koncertet vállal. A fellépéseken Leighton élő akusztikus zenekar kíséretében énekel, és pár szám erejéig ő is kezébe veszi gitárját. Emellett éppen új albumán dolgozik, ami reményei szerint minél hamarabb, még az év végéig megjelenik. Leighton azt is elárulta, hogy a 3 hónapos európai útja alatt rengeteg új dalt írt, és ezek is hallhatóak lesznek majd a lemezen. Eközben azonban szeretné, hogy az emberek bepillantást nyerjenek abba, amit csinál.

Leigh az éneklés mellett a színészetet sem hanyagolja, éppen a Magyarországon is forgatott Monte Carlo című filmjét népszerűsíti, és gőzerővel dolgozik az I Hate You, Dad című filmen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek