Starity

Taio Cruz lép fel szombaton a Coke Clubban

2011. július 06. 14:02   |   Szerző: B&P

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 9-én újabb szupersztár érkezik a Coke Club színpadára: az utóbbi évek legnagyobb nyári slágereit szolgáltató Taio Cruz. A brit R&B-énekes, szövegíró és producer most lép fel először Magyarországon.

hirdetés
Taio Cruz lép fel szombaton a Coke Clubban

Mi sem bizonyítja jobban, hogy Taio Cruz Dynamite című dala volt tavaly a nyár slágere, mint hogy 90 milliónál is többször tekintették meg a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. Szombat este egész biztosan elhangzik élőben is a dal, ami meghozta a szupersztárstátuszt a habkönnyű popzene egyik legnépszerűbb mai előadójának.

A londoni születésű, brazil és nigériai szülőktől származó Jacob Taio Cruz nemcsak előadóként, hanem dalszerzőként is sikeres. Dalszövegíró karrierje 19 éves korában kezdődött. Három évvel később Will Young már az általa is jegyzett dallal nyerte meg a BRIT Awards egyik elismerését. Később létrehozta saját lemezkiadóját, megjelentette debütáló kislemezét, valamint közreműködött több világsztár dalainak megírásában. Az utóbbi időben olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Kylie Minogue, Ludacris, David Guetta és Tinchy Stryder.

Most végre hazánkban is élőben lesz hallható Dynamite, de a Break Your Heart is sokak számára ismerős lehet majd ezen a forrónak ígérkező siófoki éjszakán.

A Coke Club tartalmas szombati nappal készül az igazi kánikulára, így érdemes már délelőtt megérkezni a partra. Az It’s Rite! Freestyle Fest a hip-hop jegyében telik majd – DJ Jami Reggae morning szettjével indul a program, majd lesz beatbox és freestyle show, ahol kíméletlen rímekkel robbant MC DC, Snow, MC Gőz és Tanny-D, valamint a Hősök és az Animal Cannibals is színpadra lépnek. Este Taio Cruzt a Compact Disco és Dj Dorian vezeti fel, a hajnalig tartó R&B-partit pedig DJ Revolution és Dj O’Neal prezentálja.

A szombat esti bulira 2990 forintos, kedvezményes áron kaphatók elővételben belépők a Ticket Express hálózatában (www.tex.hu). A program napján 3990 forintért lehet majd jegyet váltani a helyszínen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek