Starity

Rászokott az alkoholra a Harry Potter sztárja

2011. július 07. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég fejezték be a Harry Potter-filmek forgatását, amit a rajongók már nagyon várnak. Ám a főszereplő, Daniel Radcliffe meglepő dolgot vallott be nemrégiben, mellyel sokakat sokkolt.

hirdetés
Rászokott az alkoholra a Harry Potter sztárja

A Harry Potterként megismert színész saját bevallása szerint nagyon nehezen küzdött meg a hirtelen jött hírnévvel. Nem bírta a nyomást, a felhajtást, s szenvedélybeteggé vált: rászokott az alkoholra.

A gondok a Harry Potter és a félvér herceg forgatásakor kezdődtek. Akkor sokan megdöbbentek, merre tart a sztár élete, és szerencsére volt annyira erős, hogy elhatározta, elvonókúrára megy.

„Csak alkohollal tudtam élvezni a dolgokat, teljesen függő lettem. Éveken át éltem így a sztárok életét, pedig igazából egyáltalán nem nekem való” – nyilatkozta Daniel a GQ magazinnak.

A színész 2010 augusztusában vonult be az elvonókúrára, ami a jelek szerint sikeres volt, hiszen Daniel már körülbelül 10 hónapja nem ivott alkoholt.

„Most tényleg élvezem a kapcsolatom a barátnőmmel, mert végre kedves vagyok vele, ahelyett, hogy állandóan részeg lennék. Akármennyire szeretnék olyasvalaki lenni, aki partikra jár és megiszik néhány italt, miközben remekül érzi magát, ez nekem nem megy. Én szívesebben maradok otthon és olvasgatok vagy beszélgetek valakivel, aki megnevettet. Szerintem nem szégyen élvezni a nyugodt életet. Ez az, amire az utóbbi években rájöttem.”

Ezek alapján, úgy tűnik, teljes Daniel élete és optimistán tekint a jövőbe, s reméli, hogy nemcsak Harry Pottert látják benne, hanem más szerepeket is kap majd a közeljövőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek