Starity

Skyler Samuels közel érzi magához szerepét

2011. július 07. 09:09   |   Szerző: Domcicc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Nine Lives of Chloe King főszereplője ugyanazt éli át az életben, mint karaktere, csak épp kevesebb szupererővel.

hirdetés
Skyler Samuels közel érzi magához szerepét

A The Herald újságnak adott telefonos interjúban Skyler Samuels elmesélte élményeit a meghallgatásról, beszélt a szerepével való hasonlóságokról, és kifejtette terveit a jövőre nézve.

„Amikor olvastam az első rész szkriptjét, szerelembe estem.” A 17 éves színésznő az ABC Family új sorozatában alakítja a főszereplőt, Chloe Kinget, akihez közel érzi magát, ami nem csoda, hisz ugyanaz a korosztály. „Minden, amit tett, amit mondott, a stílusa és az érdekes dolgok, amiket tesz. Úgy hangzott, mint saját magam. Úgy éreztem, ez én vagyok. Mintha a saját hangomat hallottam volna.”

Természetesen Skyler nem a szuperképességekre gondolt, hisz a karaktere, Chloe egy úgynevezett mai, akik egy ősi kultúra megtestesítői. Macskaszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például éles hallás, gyorsaság, éjszakai látás.

„Mindketten tizenegyedik osztályosok vagyunk, próbáljuk meghatározni a kapcsolatainkat a szüleinkkel, barátainkkal, és megtalálni a helyünket a világban. Az foglalkoztat, hogy »Úristen, hogyan beszélgessek egy édes sráccal«. Ez normális ebben a korban. Igazán nagyszerű, hogy élhetem ezt a párhuzamos életet Chloe Kinggel.”

Skye mesélt a meghallgatásáról is. Mikor besétált a helyszínre, és előadta az ő Chloe-ját, zavarba jött a sorozat készítőjétől, Dan Berendsentől. „Lefagytam. Annyira zavarban voltam. Azt gondoltam, »Istenem, ezt elszúrtam. Sosem fog alkalmazni. Biztos őrültnek gondol«. Szerencsére Berendsen őt választotta ki, így Amerikában minden kedden láthatják a nézők, ahogy Chloe bőrébe bújik egy órára.

A fiatal, ám tehetséges színésznő beszámolt a terveiről is a bostoni lapnak, hiszen nemsokára befejezi a középiskolát. „Alig várom, hogy egyetemre mehessek jövőre – mondta. – Bár megkaptam ezt a hihetetlen sorozatot, elhatároztam, hogy egyszerre fogom csinálni, mert mind a kettő nagyon fontos dolog számomra.” Skye már egyetemet is választott, a Stanfordra szeretne járni, ahol jogot szeretne tanulni.

A neves egyetem közel van a sorozat forgatási helyszínéhez, Los Angeleshez, így csak gratulálhatunk a színésznő remek választásához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek