Starity

Megtalálták Ke$ha magyarországi rokonait

2011. július 09. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Könnyen megtalálhatná magyar rokonait Ke$ha, az amerikai szupersztár. A budapesti Helyi Téma kiderítette: a Szentesről származó családnak egyetlen névrokona él a városban.

hirdetés
Megtalálták Ke$ha magyarországi rokonait

Ke$ha magyarországi koncertje előtt elárulta: dédnagyszülei Szentesről vándoroltak ki a tengerentúlra még 1923-ban, a vezetéknevük pedig Kecse-Nagy volt. Az énekesnő büszke magyar gyökereire, a koncert derekán több százezres (körülbelül 250 ezer ember gyűlt össze az 56-osok terén és környékén) tömeg előtt kijelentette: „Tulajdonképpen én magyar vagyok!”

„Nagyon szeretem a csirkepaprikást és a rétest. Anyukám előbb érkezett Budapestre, hogy utánajárjon a családfánknak” – magyarázta a koncert előtt az énekesnő, akinek az édesanyja magához vette nagyszülei születési anyakönyvi kivonatát, de úgy tűnik, egyelőre nem tettek további erőfeszítéseket a rokonok felkutatására.

A Helyi Téma felkereste a Szentesen élő Kecse-Nagy családot, akik szeretettel várják az énekesnőt, amennyiben bebizonyosodik a rokoni kapcsolat.

„Egyet biztosan állíthatunk: Szentesen csak mi vagyunk Kecsék, más ilyen névvel nem él itt. Mi nem néztünk utána a családfánknak, és az énekesnő sem jelentkezett még nálunk. Ahogy ön megtalált engem, Kesha is ránk találna könnyen, ha akarna” – mondta a lapnak Kecse-Nagy Ferenc.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek