Starity

Lady Gaga beteg és a súlya megszállottja

2011. július 08. 13:01   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga sokak igazi példaképe; nemcsak zenéjével, hanem extrém kinézetével is felhívja a figyelmet. Látszólag remekül érzi magát, ám kevesen tudják, hogy nap mint nap megszenved betegségével, és azért, hogy beleférjen egyedi ruháiba.

hirdetés
Lady Gaga beteg és a súlya megszállottja

Lady Gaga kétségtelenül az utóbbi évek legnagyobb szenzációja. 2008-ban debütált a slágerlistákon, és azóta szinte megállíthatatlan, járja a világot, turnézik, dalokat ír, és stúdióban munkálkodik.

Az énekesnő sikereinek titkát rengetegen kutatják, többek között a híres oknyomozó újságíró, Ian Halperin is, aki több mint egy évig gyűjtötte anyagát ahhoz, hogy kiadja Gaga életrajzi könyvét. Ian nemrégiben egy interjúban mesélt új könyvéről, amiben rávilágít arra, hogy a Poker Face énekesnőjének kívülről mesés világa nem is annyira mesés.

Az újságíró szerint Gaga egyre inkább veszti el a kapcsolatát a külvilággal, és kezd a saját maga karikatúrájává válni. Emellett pedig megszállottan foglalkozik súlyával, arra is képes, hogy órákig nézze magát és kritizálja a testét a tükörben.

„Azok, akik vele dolgoztak a turnéján, azt mondták nekem, hogy volt olyan idő, amikor Gaga hetekig alig evett, csak azért, hogy beleférjen a fellépőruháiba.”

A legtöbb ember azt hiszi, hogy a sokszor felháborítónak titulált kinézet és extrém smink csak a Lady Gaga-imidzs része, ám Halperin elárulta, hogy sokkal komolyabb oka van, hogy az énekesnő így néz ki.

Gaga tavaly nyáron árulta el, hogy családjában van egy öröklete krónikus autoimmun betegség, a lupus. Akkor teszt alá vette magát, amibő megtudta, hogy hajlamos a betegségre, de tünetek még nem jelentkeztek rajta. Az énekesnő e kijelentését Ian a következőkkel cáfolta:

„A lupusa sokkal rosszabb, mint ahogy elmondja. Azért hord parókát és sminket, mert hullik a haja, és tele van piros foltokkal, melyek a betegség mellékhatásai.”

Lady Gagáért egyébként aggódnak a rokonai és barátai. Úgy érzik, kezdi elveszíteni régi személyiséget: a lány, akit Stefaninak ismertek meg, egyre inkább eltűnik. Persze a rajongók is törődnek az énekesnővel, aki nem úgy tűnik, hogy szeretne változtatni életmódján. Jelenleg Born This Way lemezét promotálja Ázsiában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek