Starity

Hétfőn kezdik a forgatást a Los Angeles-iek

2011. július 08. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az NCIS: Los Angeles eddig két évadon van túl, és az USA-ban igen nagy nézettségnek örvend az NCIS testvérsorozata.

hirdetés
Hétfőn kezdik a forgatást a Los Angeles-iek

Az első évadban megismerkedhettünk a karakterekkel, és megtudhattuk, hogy mi is a Los Angeles-iek pontos szakterülete. Az évad végén máris távozott egy szereplő, Adam Jamal Craig, aki Dom Vaile különleges ügynököt alakította. Pontos információkat ilyenkor persze senki nem árul el, hogy a karakterrel volt-e a gond, vagy magával a színésszel.

Mindenestre a helye nem maradt betöltetlen, ugyanis a második évadban állandó színészként csatlakozott a stábhoz Eric Christian Olsen, aki Marty Deeks rendőrségi összekötőt alakítja. Őt a nézők korábban már láthatták olyan produkciókban, mint a Tökös csaj, az Utolsó csók vagy akár a Pomponsrácok. A srác karakterét olyanra formálták, ami eddigi filmjeiben is jellemezte őt, így nem volt nehéz belerázódnia. Társa, az első évadból már ismert Kensi Blye ügynök (Daniela Ruah) lett, akivel a sorozatban kialakulóban lévő románcuk egyre inkább érezhető.

Most Erictől kaphattuk a hírt, miszerint az NCIS: Los Angeles stábja hétfőn megkezdi a 3. évad epizódjainak forgatását: „We start shooting season III of #NCISLA on Monday! Wanna know what happens to Hetty? Hum? Do ya?” ('Mi hétfőn kezdjük az NCIS: LA harmadik szezonjának felvételeit! Szeretnétek tudni, hogy mi történik Hettyvel? Hm? Ugye?') – írta a Twitteren.

Nos, igen, aki követi a sorozat fejleményeit, tudja, hogy Hetty (Linda Hunt) magukra hagyta ügynökeit, hogy egy régóta húzódó ügyre megoldást találjon. A helyét egy fiatal, de céltudatos nő vette át, akit Callen és a többi ügynök sem kedvelt, így fegyvereiket és jelvényiket letéve Hetty keresésére indultak.

A stábnak igencsak sikerült felcsigázni a rajongókat, akik egyre kíváncsibbak, hogy mi lesz Calennel (Chris O'Donnell), Sammel, (LL Cool J) Hettyvel, no és persze Kensi és Deeks kapcsolatával. Mindez pedig kiderül szeptember 20-án a CBS-en.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek