Starity

Pletykák a Kardashian–Humphries-esküvőről

2011. július 09. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian és Kris Humphries esküvőjének még sok részletét homály fedi, de lássuk azokat az információkat, melyeket eddig az újságokból, az internetről, illetve az ismerősök szájából össze lehetett szedni.

hirdetés
Pletykák a Kardashian–Humphries-esküvőről

Mióta Kris Humphries ráhúzta Kim Kardashian ujjára a kétmillió dolláros eljegyzési gyűrűt, a realitysztár és a kosárlabdázó minden erejével az esküvő előkészületein dolgozik. Bár még nincs sok megerősített adat a lagzival kapcsolatban – ami körülbelül 20 millió dollárba fog kerülni –, sok pletyka és találgatás veszi körbe a szerelmeseket.

Dátum: Senki sem kotyogta ki az esküvő dátumát – legalábbis eddig. De az biztos, hogy már kijelöltek időpontot a különleges napra. Kathy Lee Gifford – aki amerikai televíziós személyiségként ismert – mindössze annyit árult el, hogy „mondtak neki egy bizonyos dátumot”, de megesküdött rá, hogy titokban tartja. A pletykák szerint az esküvőt akár már augusztusban is megrendezhetik, mások viszont arra tippelnek, hogy október 31-én, halloweenkor szeretné a pár kimondani az igent.

Kamerák: Nem ért senkit meglepetésként a tény, hogy a Kardashian lány kétórás különkiadást szeretne forgatni az élete legboldogabb napjáról. Már több éve kamerák veszik minden lépését Kimnek, akinek két valóságshow-ja is van: a K, mint Kardashian és a Kourtney and Kim Take New York. Egy ismerős azonban azt mondta, a menyasszony nem a pénzért, hanem a rajongóiért egyezett bele a filmezésbe, hiszen szeretné megosztani velük ezt a fantasztikus napot. Testvére, Khloe Kardashian is filmre vette esküvőjét 2009-ben, ami hárommilliós nézettséget hozott; az idei lagzit pedig még sokkal többre tippelik.

Ruha: Kim K az a típusú lány, aki Louboutin-cipőt és Birkin-táskát vesz fel a zöldségeshez, tehát teljesen biztos, hogy egyedi lesz az esküvői ruhája is. Néhány hete Vera Wang New York-i üzletében nézelődött, majd magával a tervezőnővel leült ebédelni. Khloe mesélt is kicsit a felvetésről: „Vera Wang tervezte az én esküvői ruhámat, remélem, Kimét is ő fogja, mert imádom. Szerintem ha valaki esküvőre gondol, akkor Vera Wang is eszébe jut. Tökéletesen illene Kimhez.”

Dekoráció: Kimről azt csiripelik, hogy már ki is választotta az esküvői színeket, mely az ezüst, a krém, a fehér és a fekete lesz. Bennfentesek arra esküsznek, hogy gyönyörű, afrikai fehér rózsákat fog hozatni, és galambok lesznek elengedve a ceremónia végén.

Árcédula: Az esküvő nem kevesebb mint 20 millió dollárral fogja megkönnyíteni a szerelmesek bankszámláját. Ez hihetetlen összeg, de még mindig csak harmada annak, amennyibe Vilmos és Kate esküvője került.

Vendéglista: Hírességekben gazdag ceremónia lesz a Kardashian–Humphries-esküvő: látni fogjuk ott többek között Paris Hiltont, Jennifer Lopezt, Fergie-t, Nicole Richie-t, Snookit, Kelly Osbourne-t és más celebeket is. Állítólag nem kevesebb mint ezer ember fogja élőben végignézni a párt, mikor kimondják egymásnak a boldogító igent.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek