Starity

Pizzát osztott rajongóinak Tom Felton

2011. július 12. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter sztárja meglepte a kint várakozó rajongóit, akik napok óta a Lincoln Center előtt várták a film premierjét.

hirdetés
Pizzát osztott rajongóinak Tom Felton

A rajongók mindent megtesznek azért, hogy közelebbről láthassák kedvenceiket, így nem meglepő, hogy olykor napokkal korábban letáboroznak egy-egy épület előtt – ami mellett feltehetőleg kedvenc sztárjuk fog elhaladni. Mivel javában zajlik a Harry Potter utolsó részének bemutatója, Tom Felton úgy döntött, a premier előtt pár órával meglepi a kint várakozó rajongóit: ő maga osztogatott pizzát a várakozóknak.

A színész az éves támogatásukat szerette volna megköszönni azzal, hogy saját kezűleg kézbesíti a friss pizzákat. Sajnos azonban nem tudott sokáig a rajongókkal törődni, ugyanis hivatása elszólította. Az esetet később a Twitter-oldalán kommentálta.

„Jó reggelt! Remélem, jól vannak a kint táborozók! Sajnálom, hogy nem jutott mindenkinek pizza, de el kellett mennem. Élveztem a pizzafutár szerepét! – csiripelte a színész, aki később hozzátette, szeretné, ha a rajongók hidratáltak maradnának a 32 Celsius-fokos hőség miatt. – Remélem, mindenki, aki kint várakozik, sok vizet iszik! Hamarosan találkozunk!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek