Starity

Brózik Klári búcsúzik a Jóban Rosszbantól

2011. július 13. 18:06   |   Szerző: Denali

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan távozik Brózik Klári a Jóban Rosszban című népszerű sorozattól.

hirdetés
Brózik Klári búcsúzik a Jóban Rosszbantól

Brózik Klári a kezdetek óta szerepel a Jóban Rosszban című sorozatban, most viszont búcsúzik a stábtól, és nemsokára a nézőktől is. A Margitot alakító színésznő és a stáb közösen döntöttek a távozásról, hiszen az utóbbi csaknem hét évben majdnem minden megtörtént Margittal. Ősszel fergeteges végjátékra számíthatunk Kláritól.

Hat évvel korábban nővérként kezdett el dolgozni Káldor Margit a Csillagvirág Klinikán. Az időközben doktornővé avanzsált közönségkedvenc szereplővel már szinte minden megtörtént. Itt vannak a legutóbbi drámai fordulatok: Iboly ámokfutása és fenyegetése, a mosópor-hamisító gyár, a Kardossal való házasságra, majd szakításra. A Káldor doktornőt alakító Brózik Klári és a Jóban Rosszban stábja hat év után közösen döntött úgy, hogy a doktornő eltávozik Csillagkútról.

„Nagyon hosszú együttgondolkodás eredménye az, hogy ősszel búcsúzom a Jóban Rosszbantól. Régóta éreztem, hogy jót tenne a változás nekem is és Margitnak is, hiszen hat év hosszú idő. Egy ideje már a megfelelő pillanatot vártuk, amikor méltón tud a karakter és én is elköszönni a nézőktől – árulta el Brózik Klári. – Nagyon nehéz volt meghozni ezt a döntést, hiszen nehezen esek szerelembe, de ha megtörténik, akkor nehezen is engedem el azt, ami a szívemhez közel került.”

A Jóban Rosszban producere szerint nem meglepő egy karakter távozása ebben a műfajban.

„Klári alapítótagja a Jóban Rosszban csapatának. Hat év után nincs abban semmi meglepő, hogy egy színész kiszáll a sorozatból, hiszen ennyi idő alatt szinte minden megtörténik egy karakterrel. Hihetetlen magasságokat és mélységeket élt meg Margit doktornő. Mivel az egyik legnépszerűbb karakterünk távozik, ezért különösen emlékezetesre írtuk meg a búcsút. A Jóban Rosszban rajongói nem fognak csalódni, mert elképesztően fordulatosak és drámaiak lesznek Margit utolsó hetei. Azonban Klári nem száll ki teljesen a sorozat életéből, ugyanis a Jóban Rosszban színészeiből szervezett társulat fellépéseit fogja szervezni” – mondta a sorozat producere.

Brózik Klári örül, hogy elképesztő jutalomjátékkal zárhatja le élete egyik legfontosabb időszakát.

„Hihetetlenül hálás vagyok Nagy Tamás producernek és Zakál Editnek, aki a vezető írónk, mert színészileg olyan feladat elé állítottak Margit végjátéka kapcsán, amire mindig is vágytam. Boldogan zárom le az elmúlt hat évet. Szeptemberben New Yorkba utazom egy időre a barátaimhoz, nyelviskolába járok majd, és pihenek. A jövőben is szeretném folytatni a munkámat a mellrák elleni harcban, segíteni a fogyatékkal élőket és az állami gondozott, rászoruló gyerekeket, ahogy eddig is tettem. Hogy a színészettel mikor, milyen formában foglalkozom újra, azt még nem tudom, de tervek és felkérések vannak. De ez amúgy sem egy munka, hanem életforma és szerelem.”

Hogy hogyan is távozik Margit, és vajon életben marad-e a szereplő, meghagyva a visszatérés lehetőségét, ősszel derül ki a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek